PLUSFRESC SUPERMERCATS AMPLIA SU FLOTA SOSTENIBLE CON UN CAMIÓN 100% ELÉCTRICO

Ampliem la nostra flota sostenible amb un camió 100% elèctric!

Des de Plusfresc Supermercats refermem el nostre compromís per la mobilitat sostenible amb l’adquisició del nostre primer camió 100% elèctric.

Es tracta d’un Renault Trucks D ZE de 16 tones i és el primer camió pesat 100% elèctric dedicat a la logística urbana d’alimentació en fred a Catalunya. Amb aquesta nova incorporació, i juntament amb la resta de vehicles elèctrics i de gas, des de Plusfresc ens volem convertir en un referent de distribució sostenible a Catalunya.

“Amb l’adquisició d’aquest vehicle reforcem el nostre compromís per trobar noves solucions a les alternatives tradicionals de transport i mobilitat. Sens dubte, és una passa més per contribuir a favor del desenvolupament sostenible, minimitzant les emissions de gasos d’efecte hivernacle produïts per la distribució dels nostres productes”, ha explicat el Director de Logística de Plusfresc, Antonio Rueda Fernández, en l’acte de presentació del camió celebrat ahir a l’aparcament de la botiga Plusfresc ubicada a l’Avinguda Barcelona, 65 de Lleida.

A l’acte, hi van assistir representants de Renault Trucks España, Motor Tàrrega Trucks i Transports Bosch Portillo, a qui volem agrair tot el treball dut a terme per tal que el primer camió 100% elèctric de Plusfresc ja sigui una realitat.

També vam comptar amb l’assistència del Regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Lleida, Joan Ramon Castro, el Regidor de Joventut de l’Ajuntament de Lleida, Ignasi Amor, així com els regidors Joan Queralt i CARME VALLS LLARAS.

Newsletter

Darse alta y baja en el Newsletter

Al enviar este formulario, acepta que Asociación5alDia, con CIF Nº G43612597, como Responsable del Tratamiento utilice su dirección de correo electrónico, para la única finalidad de poder informarle y remitirle nuestra newsletter, siendo su consentimiento expreso la base legitimadora del tratamiento, pudiendo cancelar la suscripción en cualquier momento por medio del enlace que figura en los correos que reciba. Le informamos que tiene derecho de reclamación ante la autoridad de control www.aepd.es y que puede ejercer ante el Responsable, los derechos de acceso, rectificación, supresión y oposición, así como el derecho de limitación del tratamiento y el derecho a la portabilidad de sus datos, acreditando su identidad (mediante copia de DNI o equivalente) en la siguiente dirección: Asociación5alDía, Mercamadrid. Avda. Villa de Vallecas, esq. Calle 52. Parcela J4 (28053) Madrid, España, o al siguiente email info@5aldia.com. Más información en nuestra Política de Privacidad.